Новий універсал від Hyundai стане недорогою альтернативою BMW 3 Series

Лінійка Genesis G70 поповнилася універсалом Shooting Brake. Прем’єра відбулася несподівано, так як сама бюджетна модель від преміум-підрозділу Hyundai знаходиться у виробництві вже 4 роки і нещодавно пройшла модернізацію, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Genesis G70 Shooting Brake має наступні габарити: 4685х1850х1400 мм при колісній базі 2835 мм. Універсал отримав динамічний профіль з великим кутом нахилу заднього скла. Передня частина виглядає відповідно фірмовому стилю лінійки – з величезними гратами радіатора і тоненькими діодними фарами.

Топова версія отримала обробку салону з двокольорової шкіри і алюмінію. Також салон оснащений віртуальною панеллю приладів і великим тачскріном діагоналлю 10,25 дюймів.

Машина йде з двома варіантами бензинового турбомотора: 2,0-літровий на 255 к.с. і 3,0-літровий на 370 к.с. Також є 2,2-літровий турбодизель потужністю 202 к.с. Всі агрегати йдуть з 8-ступінчастим “автоматом”, привід задній або повний.

У Європі модель позиціонується як альтернатива Audi A4, BMW 3 Series і Mercedes C-Class. Ціна базової версії складе до 40 000 євро.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти