Дизайн нового Renault Duster повністю розсекретили за 2 тижні до прем’єри: фото

Французька компанія Renault готується представити нове покоління кросовера Duster. При цьому зовнішність автомобіля вже встигли розсекретити до прем’єри.

Офіційну презентацію Duster призначено на 29 листопада, але зображення серійної версії були “злили” журналістам французького офісу видання Motor1 за 2,5 тижня до дебюту.

Судячи з опублікованих візуалізацій, новий Duster отримав натхнення від концепт-кара Bigster, зберігаючи при цьому свою унікальність. Серійна версія кросовера відрізняється спортивним переднім профілем, високою лінією капота та Y-подібними світлодіодними фарами у стилі Bigster. Вузька решітка радіатора відмінно поєднуються з оптикою, а великий бампер з вигнутими лініями додає паркетнику агресивності. У профілі машина представлена в купеподібному форматі з більш агресивним пластиковим обвісом та прихованими дверними ручками.

Спортивний задній дизайн нового Duster включає великі задні двері, нову систему світлодіодного освітлення та значний спойлер. Технічно кросовер буде побудований на модифікованій версії платформи CMF-B, пропонуючи три варіанти двигунів: 1,0-літровий бензиновий турбомотор (120 к.с.), 1,2-літровий бензиновий гібрид (140 к.с.) та 1,3 -літровий бензиновий турбомотор (170 л.с.).

Джерело wheel-news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти