Новий недорогий Volkswagen у стилі Passat з’явився на рендерах

На основі доступної інформації та шпигунських фотографій дорожніх випробувань, новий Volkswagen Golf 8 обіцяє привабливі зміни у стилі та технологіях. Згідно зі звітами від Carscoops, цей недорогий автомобіль у стилі Passat 2024 модельного року піддається модернізації перед майбутньою прем’єрою.

Очікуйте, що оновлений дизайн збереже основні риси кузова, але міститиме деякі елементи, натхненні новим Passat. Фронтальна частина отримає тонкі передні фари та збільшений повітрозабірник у передньому бампері, надаючи автомобілю більш сучасний вигляд.

Інтер’єр також зазнає змін насамперед за рахунок впровадження нової інформаційно-розважальної системи. Очікується, що мультимедійний комплекс буде оновлено для забезпечення більш швидкої та стабільної роботи.

Що стосується двигунів, новий VW Golf 2024 збереже різноманітність варіантів, включаючи бензинові, дизельні та гібридні силові установки. Крім того, повністю електрична версія планується для наступного покоління моделі, що очікується через три-чотири роки. Всі ці зміни роблять новий Volkswagen Golf 8 привабливим вибором у своєму ціновому сегменті.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти