Новий недорогий електрокар Volkswagen з’явився на фото

Volkswagen ще не представив нову модифікацію електромобіля ID.3 GTX, але фото новинки вже з’явились в мережі. Авто матиме потужні двигуни та оновлений дизайн. Однак, згідно з останньою інформацією, автомобіль може змінити своє ім’я, відмовившись від шильда GTX на користь знайомішого GTI.

Візуальні зміни включають новий обвіс з переднім і заднім бамперами, а також складнішою пластикою на накладках порогів. Крім того, помітні стильні колісні диски більшого розміру. Інтер’єр також зазнає змін, з очікуваною появою спортивних крісел та оновленим оздобленням. Нова інформаційно-розважальна система може стати частиною оновлень.

На програмному рівні планується запровадження спеціального режиму водіння для дріфту, що додасть електромобілю додаткового спортивного характеру. Силова установка з двома моторами та повним приводом може розвивати потужність від 300 до 350 к.с., забезпечуючи розгін до 100 км/год за приблизно 5 секунд.

Очікується, що дебют Volkswagen ID.3 GTI (замість GTX) відбудеться навесні 2024 року, надаючи водіям можливість поєднувати ефективність електромобіля з характером спортивного хетчбека.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти