Новий бюджетний кросовер Renault повністю розсекретили перед прем’єрою: фото

Інформація про новий Renault 5 вийшла у світ напередодні його офіційного дебюту в понеділок. У мережу витекли свіжі фото електричного кросовера, як зовні, так і з салону.

Renault 5 стане головною зіркою на Женевському автосалоні, який стартує в понеділок. Знімки дають змогу отримати більш повне уявлення про фінальний дизайн автомобіля. До цього в мережі вже публікували патентні зображення моделі, які дали уявлення про те, що очікувати від конкурента Mini Cooper. Зокрема, було підтверджено здогадки, що Renault 5 залишиться вірним гучному концепту 2021 року.

На знімках видно, що пропорції залишилися тими самими, колеса мають той самий дизайн, а автомобіль буде представлений у тому самому яскравому жовтому кольорі, що й концепт. І все ж деякі зміни помітні: відсутнє велике підсвічування спереду, світлодіодні ліхтарі з перехресним штрихуванням замінені на більш традиційну квадратну оптику, а ручки передніх дверей, що висуваються, замінені звичайними поручнями. У задній частині ширина зазору між верхнім і нижнім сегментами стоп-сигналу збільшена, світлова смуга, що займає всю ширину задньої частини, замінена суцільною чорною накладкою.

Також уперше показано інтер’єр, де ретро-елементи та яскраві кольори, натхненні оригінальним Renault 5, поєднуються з сучасними цифровими екранами та багатофункціональним кермовим колесом.

Нещодавно бренд підтвердив, що акумулятор потужністю 52 кВт*год нового Renault 5 забезпечує запас ходу в 400 км.

Джерело Autocar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти