Alfa Romeo Montreal показали на рендерах

Відомо, що в минулому році Alfa Romeo відмовилася від своїх найцікавіших моделей, оскільки компанія повідомила, що більше не планує відродження 8C і GTA.

Новина була сумним розчаруванням, але не зовсім несподіваною, оскільки п’ятирічні плани FCA приблизно так само точні, як і гороскопи. У той час як Alfa Romeo повністю налаштована на випуск нових кросоверів, на щастя, дизайнерська спільнота не забула, що робить Alfa Romeo настільки цікавим, в першу чергу — спортивні автомобілі.

Це підводить нас до концепції Alfa Romeo x Montreal 2020 року, яка була створена Йосуке Ямада, професійним автомобільним дизайнером, що працює на японського виробника оригінального устаткування. Сучасний Montreal, створений у вільний час, являє собою приголомшливе купе з двома дверима, яке віддає данину поваги оригіналу 1970-х років.

Проте, автомобіль далекий від ретро, оскільки він має чисті лінії і більш гладку інтерпретацію мови моделювання Alfa Romeo. Як бачите, модель має мінімалістську передню панель з тонкими фарами і V-подібнми гратами з вуглецевого волокна. V-подібна форма відбивається на капоті, який тече назад, щоб зустріти вітрове скло.

Модель має обтічний кузов і м’язисті задні крила. Є також аеродинамічні бічні спідниці, плавний дах і легкосплавні колісні диски з п’ятьма спицями, посилені високоефективною гальмівною системою Brembo.

Продовжуючи рух назад, ви побачите увігнуту задню панель зі стильними задніми ліхтарями з карбоновим покриттям, а також з турбіною. Також є видатний дифузор і подвійна вихлопна система, встановлена по центру.

Ямада сказав, що хоче модернізувати Montreal, при цьому надавши йому «простий, елегантний і сексуальний» зовнішній вигляд, який визначив каркасні італійські концепції 1970-х років. Важко сперечатися з цим, оскільки «простий, елегантний і сексуальний» – це майже те, як ви можете описати концепцію Alfa Romeo x Montreal 2020.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти