У мережі показали перші зображення нового Peugeot 308

Новинка від компанії Peugeot отримає кардинально новий дизайн і ряд сучасних технологій.

Модель Peugeot 308 актуальної генерації була вперше представлена в 2013 році. При цьому конкуренти з класу компактних хетчбеків, такі як Volkswagen Golf, Renault Megane, Kia Ceed і Ford Focus, вже давно оновили свої моделі. Однак незабаром французька марка повинна представити нову генерацію свого хетчбека. Дизайнери Motor1 представили своє бачення майбутньої новинки.

Автомобіль наступної генерації може запозичити деякі дизайнерські елементи від концепт-кара Peugeot Instinct, який був представлений в 2017 році. Наприклад, світлодіодні денні ходові вогні. Очікується, що зі зміною покоління Peugeot 308 «переїде» на платформу EMP2, яка дозволяє використовувати гібридні силові установки.

У майбутньому не виключена і поява повністю електричної версії із позначкою GTi. Новий Peugeot Sport Engineered може отримати повнопривідну систему з двигуном внутрішнього згоряння, що приводить в рух передню вісь, і електромотор, який задіює задні колеса. Ця установка, як повідомляється, забезпечить комбіновану потужність понад 300 к.с., що дозволить Peugeot конкурувати з прийдешнім Volkswagen Golf R.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти