Новий Lexus IS офіційно представлений: свіжа зовнішність, знайомі мотори

Зовнішність нового покоління Lexus IS була розкрита за день до дебюту. Тепер японська компанія представила всі офіційні подробиці про модернізований седан.

Візуальні зміни вже були відомі. Оформлення підтягнули під сучасні стандарти Lexus. Ліхтарі на кормі тепер з’єднуються один з одним тонкою світлодіодною смужкою. Версія F Sport отримала інший малюнок передньої решітки і злегка змінений бампер. На додаток такий седан оснащений 19-дюймовими дисками BBS. У базі передбачені 18-дюймові «катки» (колись були 17-дюймові).

Розділені на два блоки фари залишилися в минулому: тепер використана більш традиційна оптика з ДГЗ у вигляді галочки.

Технічних змін істотно менше, ніж візуальних. Виробник зберіг не тільки колишню платформу, але і рівно той же набір силових агрегатів. Він включає 245-сильну 2,0-літрову «турбочетвірку» на IS 300, а також 3,5-літровий атмосферний V6, який видає 263 к.с. на IS 300 і 315 к.с. – на IS 350. На задньопривідні версії встановлюється 8-ступінчастий “автомат”, на повнопривідні – 6-ступінчастий.

Злегка змінилася підвіска. Нові пружини важать на 20% менше, важелі — на 18%, стабілізатори поперечної стійкості — на 17%.

Салон перекочував майже без змін. За замовчуванням на IS встановлюється 8-дюймовий сенсорний дисплей, за доплату – 10,3-дюймовий. Система підтримується Apple CarPlay, Android Auto і Amazon Alexa. Примітно, що з минулого покоління перекочував тачпад на центральному тунелі.

Новий Lexus IS повинен дістатися до дилерів до кінця 2020 року. Ціни поки не повідомляються.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти