Які кросовери найпроблемніші в Україні: п’ять найгірших моделей просто зараз

Купівля кросовера з пробігом – це завжди ризик. Завжди можна потрапити на машину, яка виглядає і начебто навіть працює нормально, але в майбутньому принесе масу проблем. Виявити такі авто на етапі придбання непросто, але є конкретні моделі, які брати точно не варто. Експерти назвали п’ять найгірших старих кросоверів в Україні просто зараз.

Читайте також:

Що категорично не можна робити в автомобілі під час туману: буде біда

В Україні обмежать вік водіїв: кому заборонять сідати за кермо

Сім фраз в оголошеннях про продаж автомобіля, які мають насторожити покупця

Peugeot 3008 першого покоління
Експерти звертають увагу на погану надійність перших версій Peugeot 3008. Якщо вам так припала до душі ця модель, рекомендується брати модифікацію з 1,6-літровим дизельним двигуном DV6C.

Volkswagen Tiguan першого покоління
Власники регулярно скаржаться на двигун, в якому постійно потрібно щось лагодити або чистити. Найкращим варіантом буде купівля кросовера з 1,4-літровим 122-сильним бензиновим мотором або 2,0-літровим турбодизелем.

Skoda Yeti
У цієї моделі багато спільного з Tiguan, відповідно і проблеми схожі. Скарги автовласників надходять на ненадійні ланцюги ГРМ, свічки, котушку запалювання і високовольтні дроти. Часто засмічуються дросельна заслінка і впускні клапани, відбуваються витоки оливи в масляному фільтрі, а також пошкоджується клапан системи вентиляції картерних газів. Найменш проблемною версією можна вважати лише варіант з 1,6-літровим «атмосферником» і «гідроавтоматом».

Nissan Qashqai другого покоління
Версія з 1,2-літровим 115-сильним турбомотором має погану репутацію через закоксовування поршневих кілець та «оливожор». Також нарікання надходять на надійність ланцюга ГРМ і варіатора Jatco JF015E.

Ford Kuga другого покоління
Найгіршою версією тут є кросовер з 1,6-літровими двигунами JQMA/JTMA, а також 1,5-літровими моторами М8МА/М9МА. Зазначені силові установки могли б бути зразком надійності, якби не їхня схильність до перегріву.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти