Новий Audi Q3 з’явився на перших рендерах

Німецька компанія Audi активно готується до презентації свого оновленого кросовера Q3. Нещодавно модель помітили під час дорожніх випробувань, а тепер художники представили перші рендери авто.

Вперше Q3 було показано у 2011 році на автосалоні в Шанхаї. Він був заснований на основі концепт-кара Cross Coupe Quattro. Друга генерація кросовера побачила світ у 2018 році. Тепер на черзі третє покоління моделі. Судячи з представлених зображень, дизайн новинки буде подібний до останніх електричних прем’єр Audi.

В очі впадає двоповерхова оптика, окремо – блоки основного світла, розміщені в бампері. Радіаторна решітка нового Q3, в уявленні дизайнерів, має традиційну форму, але її оздоблення матиме оригінальний вигляд. Задні ліхтарі також отримають новий дизайн та світлодіодну смугу між собою.

Планується, що новий Q3 буде заснований на архітектурі MQB Evo, що породить його з багатьма моделями концерну Volkswagen. Також відомо, що третя генерація кросовера стане останньою з двигунами внутрішнього згоряння і матиме низку гібридних модифікацій.

Очікується, що прем’єра нового Audi Q3 відбудеться 2024 року.

Джерело Ampercar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти