Нова Audi S5 Sportback 2025 засвітилася на шпигунських фото

Нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фотографії оновленої Audi S5 Sportback, що схвилювало фанатів моделі. Судячи з витоку інформації, новинка обіцяє стати заміною як для актуальної версії авто, так і для седана S4.

На отриманих журналістами знімках можна побачити, що автомобіль сильно замаскований, проте деякі деталі все ж таки можна розглянути. Він має більш коротку і широку решітку радіатора, що надає йому агресивнішого вигляду. Передні фари, розташовані з боків, надають автомобілю ще більш динамічний вигляд. Бампер також зазнав змін, отримавши більш агресивний дизайн із вертикальними повітрозабірниками. У задній частині автомобіля у вічі кидаються тонкі ліхтарі, з’єднані світлодіодною смугою. Закруглений задній бампер та вихлопна система з чотирма патрубками підкреслюють спортивний характер цієї моделі.

Хоча фотографам-шпигунам не вдалося заглянути в середину автомобіля, очікується, що він буде оснащений передовими технологіями. Передбачається, що новий S5 Sportback отримає цифрову панель приладів, що окремо стоїть, і інформаційно-розважальну систему з екраном більшого розміру.

Що стосується технічних характеристик, для європейської версії S5 Sportback передбачається використання 3,0-літрового TDI V6 двигуна, який розвиває значну потужність. Вважається, що новий автомобіль зможе розганятися з 0 до 100 км на годину за 4,6 секунди, досягаючи обмеженої максимальної швидкості 250 км на годину.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти