Шпигунські знімки електричного Range Rover вказують на конкуренцію з Porsche Macan: фото

Компанія Land Rover активно працює над електричною версією Range Rover, про що свідчать нещодавні шпигунські знімки, зроблені журналістами під час дорожніх тестів моделі. Новинка, судячи з представлених фото, прагне нав’язати конкуренцію Porsche Macan.

Дизайн тестованого автомобіля, з його низькою посадкою, передбачає орієнтацію на характеристики на шосе, а не на бездоріжжі. Швидше за все, це не буде флагманський Range Rover, який збереже свій високий, квадратний дизайн, характерний для бездоріжжя. Ймовірно, він стане наступником Range Rover Velar, хоча точно невідомо, чи збереже він поточну назву.

Прототип прихований під товстим камуфляжем, що прикриває багато деталей. Проте, нова модель має помітно нижчу лінію даху і витончений профіль, а подовжений задній звис вказує на потенційний простір для третього ряду сидінь. Незвична вигнута лінія даху натякає на наявність прихованих компонентів, можливо, датчиків систем допомоги водієві.

Коли Jaguar Land Rover у 2021 році оголосив про майбутню лінійку електромобілів, було заявлено, що буде представлено шість електромобілів до 2026 року, включно з двома моделями Jaguar. Однак відтоді плани було переглянуто до чотирьох моделей, і поки що не зрозуміло, які саме моделі було відкладено.

Британський виробник, ймовірно, приділяє пріоритетну увагу випуску більшого Range Rover перед представленням заміни Velar на електроприводі, як зазначено в тизерах, випущених наприкінці минулого року. Очікується, що менший електромобіль буде використовувати платформу EMA, і його виробництво почнеться до кінця 2025 року. Позиціонуючись для конкуренції з Porsche Macan EV, наступне покоління Velar стане розкішним електричним позашляховиком з великим акцентом на дорожні характеристики.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти