Audi презентувала оновлену версію A3 2025 модельного року: фото

Німецька компанія Audi оновила свою лінійку A3 на 2025 рік. Новинку представили в кузові седан, а також модифікації Sportback і AllStreet з високою прохідністю.

У зовнішності нового A3 в очі впадають ширша і плоскіша решітка радіатора, нові гострі повітрозабірники і передній спліттер. Задній бампер і дифузор також перероблені, почерпнувши натхнення з моделей RS бренду.

Audi A3 AllStreet 2025 року: модель зі збільшеною на 15 мм підвіскою і збільшеним дорожнім просвітом на 30 мм. Вона вирізняється впевненим зовнішнім виглядом із матовою чорною однорамною решіткою радіатора і розширеними колісними арками. У стандартній комплектації оснащується 17-дюймовими колесами, але можна встановити і 18-дюймові або 19-дюймові диски.

Двигуни: У Європі доступні два двигуни: 1,5-літровий бензиновий з м’яким гібридом і 2,0-літровий дизельний. Спочатку пропонуватиметься 35 TFSI з потужністю 148 к.с. і 35 TDI з потужністю 148 к.с. Обидва оснащені семиступінчастою коробкою передач S tronic.

Оновлений інтер’єр: Салон моделей A3 2025 року отримав оновлені вентиляційні отвори, внутрішнє освітлення і перероблену центральну консоль. Також додано 10,1-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та чотири порти USB-C для зарядки гаджетів. Для певних ринків доступні додаткові функції безпеки, як-от адаптивний круїз-контроль і допомога дальньому світлу через додаток myAudi.

Ціни: Ціни на моделі A3 2025 року в Європі починаються від 35 650 євро за A3 Sportback, седан доступний за додаткові 800 євро. A3 AllStreet коштує від 37 450 євро.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти